Η εταιρία μας

H OPEN PETROL & GAS Α.Ε. είναι μία σύγχρονη εταιρεία εμπορίας υγροποιημένων αερίων στην Ελλάδα. Είναι μέλος του ομίλου ”Rengas group of companies” που δραστηριοποιείται στα Βαλκάνια την τελευταία δεκαετία, με αντίστοιχο αντικείμενο στην Ελλάδα, στην Αλβανία, στο Κόσοβο και στα Σκόπια. Συγκεκριμένα ο όμιλος αποτελείται από τις παρακάτω εταιρείες:

Open Fuel Energy A.E
Kinetic Petrol Albania Ltd με έδρα την Αλβανία και αποθήκες καυσίμων χωρητικότητας 20.000 τόνων για πετρελαϊκά προϊόντα.
Kinetic Petrol SHPK με έδρα το Κόσσοβο. Εταιρεία που έχει στην κατοχή της όλες τις άδειες εμπορίας καυσίμων για όλα τα προϊόντα.

Grey Materials Α.Ε , με έδρα την Γλυφάδα, Αθήνα. Εργοστάσιο τσιμεντοποιίας και κατασκευών. www,greymaterial.com

Kinesis Maritime Co ναυτιλιακή εταιρία με έδρα τo Πέραμα Αττικής, η οποία εξειδικεύεται στο management πλοίων, πιστοποιημένη από την Bureau Veritas.
www.kinesismaritime.com

Nafsi Heavy Industry με έδρα τo Πέραμα Αττικής, ειδικεύεται στην επισκευή πλοίων και κατασκευή δεξαμενών αεριού.
www.nafsiheavyindustry.gr
Βασική ενασχόληση του ομίλου είναι οι εισαγωγές, εξαγωγές και εμπορία ορυκτελαίων και λιπαντικών παντός τύπου , με αποκλειστική διάθεση επώνυμων προϊόντων.
Παρέχει υπηρεσίες αποθηκεύσεως και διανομής πετρελαιοειδών προϊόντων για λογαριασμό τρίτων (logistics).
Η εταιρεία μας με εξειδικευμένο προσωπικό (μηχανολόγο-μηχανικό) του τμήματος R&D , παρέχει την δυνατότητα για την μελέτη και δημιουργία πρατηρίων λιανικής, υπό το brand της εταιρείας ή με οποιοδήποτε private label. Επιπρόσθετα, φροντίζουμε για την προμήθεια τεχνολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού.